מכונת גלידה ביתית | מתכון לגלידה | יצרני מכונת גלידה - מתכון לסורבה תות אפרול
אתר מכונת גלידה ומכשיר ברד ביתית
לאספקה מהירה חייגו 08-9364540

מתכון לסורבה תות אפרול

דף הבית >> מתכונים >> מתכון לסורבה תות אפרול
 
מתכון קיץ מנצח מבית מרתה סטיוארט
 
 
מצרכים :
 
1 סלסילה גדולה של תותים 
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס אפרול
קליפה מגוררת מתפוז אחד
 
 
" בשנת 1919 רקחו האחים ברביירי ממחוז ונטו שבאיטליה אפרטיף על בסיס עשבים שקיבל את השם אפרול. באופן לא רשמי הוא מכונה גם "האח הקטן של קמפרי", בזכות אחוז אלכוהול נמוך משמעותית (11%) וטעם מתוק יותר ומריר פחות משל האח הגדול. בתחילת דרכו היה האפרול מוכר אך ורק במדינת הולדתו. רק בתום מלחמת העולם השניה החלה הפריצה הבינלאומית, והשווקים שאימצו בחום את המשקה אחרי השוק האיטלקי היו השווקים בגרמניה ובאוסטריה." 
 



 
הכנה:
 
1. מרסקים בבלנדר תותים וסוכר יחד. 
2. מערבבים בקערה את רסק התוים עם האפרול וגרידת התפוז. מצננים במקרר כשעתיים
3. מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן להכנת סורבה.
4. מעבירים לתבנית ומקפיאים לעוד כשעתיים. 
 
ניתן לשמור את הסורבה קפוא כשבועיים במקפיא








לרכישת מכונת גלידה חייגו 08-9364540


 
 
 
 

אתר MY-GLIDA מבית בונדיגו המטבח החכם. טלפון 08-9364540 פקריס 3 (בניין רורברג למדע) קומת קרקע, פארק המדע רחובות

מכונת גלידה  מכשיר גלידה מכונת ברד