אתר מכונת גלידה ומכשיר ברד ביתית
לאספקה מהירה חייגו 08-9364540

מכונות קרח

דף הבית >> מכונות קרח
הקיץ הישראלי החם מביא אותנו לחיפוש מתמיד אחר משקאות קרים, עם עדיפות למשקאות קרים מאוד. זוהי הסיבה שבשנים האחרונות אנו עדים להתפשטות הנרחבת של משקאות האייס: ברד, גרניטה, אלכוהול קפוא, מרגריטה, אייס פרי ואייס טי. כיום, כל בית קפה או רשת מתהדר במתכון משלו להכנת אייס קפה/גרניטה, במגוון ווריאציות וטעמים, עם מכנה משותף האחראי לכל - מכונת ברד/ מכונות אייס קפה. המכונות משמשות את כל יצרני המשקאות. 
 
מכונת ברד היא לא סתם עוד מכשיר על הבר, אלא כלי מכירה בעל חשיבות רבה, וההתייחסות אליה בהתאם. מעבר לפרטים הטכניים, לכושר הייצור וליכולת שלה לשמור על אחידות בטעם, במרקם ובטמפרטורה לאורך זמן, על מכונות הברד להיות מעוצבות, יפות ומזמינות, אחרת הן לא תתפוסנה את עין הלקוחות בזמן שהם משתוקקים למשקה צונן. החשיבה העיצובית שהושקעה במכונות הברד/ מכונות אייס קפה, הביאה ליצירת פתרון וויזואלי חשוב, המיכל השקוף.
 
איך נוצר משקה ברד ?
הייצור נעשה בעזרת גוף הקפאה וקיימים 2 סוגי גופי הקפאה:
א. גוף הקפאה חיצוני.
ב. גוף הקפאה פנימי.
 
א. גוף הקפאה פנימי
לגוף זה צורת צינור מאורך אשר בתוכו מסתובבת סכין אשר מגרדת את החומר אשר קופא על פניו. אותו חומר הופך אט אט לברד.
בתחילת התהליך משמש גוף ההקפאה רק לקירור החומר שנמצא בו אולם כאשר טמפרטורת החומר מגיעה ל- 0 מעלות מתחיל החומר לקפוא על דפנות גוף הקירור והסכין המסתובבת בתוכו מגרדת אותו וכך הופך כל החומר הנוזלי לקרח גבישי.
מכונות אשר השימוש בהן הוא בגוף הקפאה פנימי הן אותן המכונות אשר נראות כמכונות הותיקות של הגלידה שהיו בעבר ואשר הברד נראה רק בחזיתן - בארה"ב מכונות אלו מאוד פופולאריות.
 
ב. גוף הקפאה חיצוני
גם לגוף זה צורת צינור מאורך אשר בתוכו מסתובבת סכין אשר מגרדת את החומר אשר קופא על פניו. התהליך הוא אותו תהליך כמו בגוף ההקפאה הפנימי.
ההבדל הבולט הוא שבעזרת טכנולוגיה זו אנו מקבלים מכונה אשר המשקה כולו נמצא במיכל שקוף, במכונות בעלות מיכל אחד, שניים או שלושה.
 
שליטה על טמפרטורה
 
בכל מכונות האייס השליטה על טמפרטורת המשקה היא בעזרת סמיכותו.
ככל שהמשקה קר יותר כך הוא נעשה סמיך יותר והמנוע אשר מסובב את הסכין המגרדת עובד קשה יותר.
מנגנון מכני או אלקטרוני יגרמו בשלב זה להפסקת הקירור.
 
מכונות הברד מתחלקות ל- 2 סוגים:
מכונות בעלות יחידת קירור יחידה המספקת קור לכמה מיכלי שתייה.
מכונות בעלות יחידת קירור נפרדת לכל מיכל.
 
.
מכונות ברד בעלות מערכות בחישה כפולות:
למכונות אלה יש בוחש עליון אשר מערבל אל תוך הנוזל את פתיתי הקרח אשר צפים על פני הנוזל וכך מקרר אותו מהר יותר, מה שגורם לזמן הכנה קצר יותר, וברד הומוגני לגמרי.
למכונות יש מערכת תאורה פנימית אשר מאירה את המשקה ותורמת לשיווק ויזואלי טוב יותר.
.
מה הקשר בין הקרח לסוכר?
כאשר אנו עובדים עם מכונות ברד אנו צריכים תמיד לזכור כי מים קופאים לגוש קרח ומה שהופך את הקרח מגוש לפתיתי משקה הברד הם אותם אחוזי סוכר שנמצאים בתוך החומר.
על מנת שייווצר ברד אנו זקוקים לכ-13-15% סוכר בתוך החומר.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מכונת ברד 6 ליטר

מכונת ברד 6 ליטר
 מחיר מחירון 5,200.00    
מבצע היום  4,400.00
מידע נוסף הוסף לסל

יצרן קוביות קרח

יצרן קוביות קרח
 מחיר מחירון 2,500.00    
מבצע היום  2,300.00
נמאס לכם לגלות שמישהו גמר את כל הקרח במקפיא ושכח למלא? רוצים לערוך מסיבה עם חברים ולא לסחוב שקיות קרח מטפטפות? זה הפתרון ! יצרן קוביות קרח ביתי קטן וקומפקטי.
מידע נוסף הוסף לסל
  

אתר MY-GLIDA מבית בונדיגו המטבח החכם. טלפון 08-9364540 ברגמן 2 פארק המדע רחובות

מכונת גלידה  מכשיר גלידה מכונת ברד