בגלידה הביתית שלנו יש מרכיבים אותם ניתן למצוא אך ורק בגלידה ביתית שהוכנה במכונת גלידה ביתית.
לדוגמא – מרכיב פירות שהוא מרכיב בעל נפח פעילות גבוה מאוד שיכול להגיע אף ל 80 או 90% ממרכיבי הגלידה ולהפוך להיות החלק הדומיננטי בגלידה הביתית שלנו.
מרכיב זה מאוד חשוב אם ברצוננו להאכיל אדם שאינו אוכל פירות בדרך אחרת.
גלידה בחורף הוכחה מחקרית כי אינה גורמת למחלות כגון התקררות וכו', אף יותר מכך, כשאדם חולה באנגינה (דלקת גרון) מומלץ לאכול גלידה על מנת לאלחש את המקום בעזרת משהו קר ובכך לשכך את כאבי דלקת הגרון.
במדינות קרות נהוג לאכול גלידה גם בחורף וגלידה היא מרכיב עיקרי בקינוח של כל מסעדה או בבית.
יתרון נוסף של גלידה בחורף הוא אלמנט המחיר, המחיר בחורף כמו בעוד מגזרים אחרים צונח למטה וזו הזדמנות פנטסטית לרכוש מכונת גלידה במחיר חסר תקדים, נסו אותנו ותווכחו בעצמכם.
את הגלידה שלנו אפשר להכין ממרכיבים שונים, לאו דווקא על בסיס פירות, ניתן להכין לדוגמא רום צימוקים, שוקולד, וניל, וכו'. הגלידה הטעימה כל כך היא תאווה לחך בכל עונות השנה.
אנו ממליצים לכם לבדוק באתר את מכונות הגלידה שלנו, ואל תהססו להתקשר, אנחנו נשמח לענות על כל שאלה.


Comments are closed.