משהו מעט שונה, מתקתק ומעקצץ. מתאים למי שמחפש קינוח לא שיגרתי או מנה לרענון באמצע ארוחה בימי הקיץ החמים.

מצרכים:

6 עגבניות בשלות ויפות. מקולפות וללא גרעינים.
מיץ מלימון אחד
1/3 כוס סירופ סוכר
6-8 עלי בזיליקום קצוצים דק
1/4 כוס מיץ עגבניות
מלח ופלפל לטעם
למי שרוצה חריף – מעט טבסקו.

מרסקים היטב במעבד מזון או בלנדר את כל המצרכים. מסננים אם רוצים לקבל סורבה "חלק "יותר.
מעבירים למכונת גלידה ומכינים לפי הוראות היצרן.

* סירופ סוכר מכינים מ 2 כוסות מים ו 1/2 2 כוסות סוכר. מבשלים יחד על אש קטנה עד שמסמיך מעט. מצננים. ניתן לשמור בקירור.

סורבה עגבניות ובזיליקום


Comments are closed.