מצרכים :
2 כוסות מים

1/3 1 כוס סוכר

1/2 כוס לימונצ'לו

1 כוס מיץ לימון טרי

1/2 כוס מנטה קצוצה
2 כוסות אוכמניות לקישוט

פרוסות לימון לקישוט

 

הכנה:
בסיר שמים מים+סוכר+לימונצ'לו ומרתיחים עדשהסוכר נמס כולו.

מסירים מהאש ומוסיפים מיץ לימון ומנטה.

מצננים.

מסננים את התערובת וזורקים את כל השאריות המוצקות.

מעבירים למכונת גלידה ביתית ומכינים לפי הוראות היצרן.

מקשטים להגשה עם אוכמניות ( או כל פרי אחר ) ופרוסות לימון.

מי שלא רוצה להשתמש בלימונצ'לו יכול להשתמש ב1/2 כוס לימונדה מוכנה טובה.

 

מתכון להכנת לימונצ'לו ביתי – קרין גורן 

סורבה לימונצ'לו -מנטה


Comments are closed.