לאותן פעמים בהן מתחשק לכם להביא לשולחן קינוח חגיגי ,טעים ומדהים

 

מצרכים :

 

150 גרם תערובת פירות יבשים

1/3 כוס ברנדי

2 כפות  רום כהה

1 תפוז  – מגררים את הקליפה וסוחטים

2 כוסות שמנת

1 כוס חלב

מקל וניל

מקל קינמון

6 חלמונים

1/2 כוס סוכר

 

הכנה:

  1. משרים את הפירות היבשים בברנדי + רום + קליפת תפוז ומיץ תפוזים ללילה
  2. בסיר קטן מחממים יחד שמנת + חלב + קינמון + ווניל עד שהכל מתאחד. מוציאים את מקלות הקינמון והוניל.
  3. בקערה טורפים יחד חלמונים + סוכר עד שהם מבהירים. מאחדים עם השמנת החמה , בזהירות ! לאט לאט ומבשלים על אש קטנה עד שמסמיך מעט.
  4. מצננים
  5. מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן
  6. כמה דקות לפני שהגלידה מוכנה הוסיפו מהפירות המושרים  ( ללא הנוזלים ! )

טיפ ! – העבירות את הגלידה המוכנה לתבנית סיליקון מעניינת  מרופדת בפלסטיק נצמד . הגישו עם סירופ או פירות מסוכרים מלמעלה.

גלידה חגיגית


No comments so far.

כתיבת תגובה

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
השם שלךהשם שלך
אימיילאימייל
WEBSITEWEBSITE