הכייף בבישול ביתי הוא שאפשר להתנסות כמעט בכל דבר שרוצים.

ככה הגענו לחלום על המתכון לגלידה מאבוקדו .
בכל זאת גלידה מכינים הרבה פעמים עם פירות ואבוקדו הוא פרי לא ?
אז ניסינו, והעזנו, וטעמנו והיה לא רע !
נסו בעצמכם לפני שתשפטו , מקסימום תוכלו להביא מתנה לשכנים שאתם לא סובלים..

מה צריך ?

2 אבוקדו רכים ( כ 450 גרם)

ו קרטון חלב קוקוס ( 400 גרם)

1/2 כוס שמנת

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית רום

מעט מלח

סחיטה קטנה של מיץ ליים ( או לימון..)

לקישוט אם תרצו – שבבי קוקוס קלויים

הכנה:

  1. לחתוך את האבוקדו ולהוציא את כל התוכן לבלנדר או מעבד מזון.
  2. להוסיף חלב קוקוס,שמנת,סוכר,רום,מלח ומיץ ליים. לערבל עד שהכל חלק ואחיד. לקרר היטב.
  3. להעביר למכונת גלידה ביתית ולהמשיך לפי הוראות היצרן.
  4. להגיש עם שבבי קוקוס קלוי.. או כל קישוט /תוספת / רוטב שבא לכם.

גלידת אבוקדו


Comments are closed.