מצרכים :

2/3 כוס סוכר
600 גרם בננוטת בשלות
2/3 כוס מיץ תפוזים
250 מ"ל שמנת מתוקה

 

הכנה:

במעבד מזון טוחנים היטב את הבננות עם מיץ התפוזים והסוכר. המיץ ימנע את השחרת הבננות ויוסיף טעם.
מוסיפים לתערובת את השמנת ומערבבים היטב.
מעבירים למכונת גלידה ביתית וממשיכים לפי הוראות היצרן.

למי שרוצה קישוט טעים –

100 גרם אגוזים שאוהבים
3/4 כוס סוכר

מחממים את הסוכר בסיר עד שנוצר קרמל. מוסיפים את האגוזים. מערבבים היטב ומשטחים את התערובת על נייר אפיה משומן עד שהיא מתקררת ומתקשה. שוברים לחתיכות קטנות ומקשטים את הגלידה !

גלידת בננה


No comments so far.

כתיבת תגובה

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
השם שלךהשם שלך
אימיילאימייל
WEBSITEWEBSITE