גלידה מעניינת בטעמים שנעים ממתוק ועדין לחריף , הכל תלוי בכם ובוויסקי שתבחרו להוסיף.
וויסקי הוא עולם מרתק בפני עצמו ומי שמוכן להשקיע בו זמן ,טעם ו..כסף יגלה המון טעמים שונים.

 

חומרים:

300 מ"ל שמנת מתוקה

60 מ"ל וויסקי

60 מ"ל דבש

4 חלמונים גדולים

 

הכנה :

להקציף שמנת ולהוסיף לה את הוויסקי בהדרגה

לחמם את הדבש בסיר קטן ,בינתיים לטרוף את החלמונים .

להוסיף לאט לאט את הדבש החם והנוזלי לחלמונים.ולהמשיך לטרוף עד שהם בצבע בהיר ומקבלים מעט נפח

לקפל את השמנת לתוך החלמונים בעדינות

 

להקפיא ל 3 שעות בתבנית. רצוי אחרי כשעה להוציא ולערבב טוב. ככה כמה פעמים בהפרשים של שעה , כדי להגיע למרקם קרמי ולא של קרטיב

או

להעביר למכונת גלידה ולהמשיך לפי הוראות היצרן.

גלידת דבש וויסקי


Comments are closed.