מרכיבים:

1/2 1 כוסות חלב

1 כוס שמנת

1/3 כוס סוכר

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

1/2 כפית קינמון טחון

1 מקל קינמון

1/2 כפית אגוז מוסקט

1/4 כפית מלח

5 חלמונים

1/4 כוס סוכר כהה

1/2 כפית תמצית וניל

3/4 כוס דלעת מבושלת מעוכה

אופציונלי – 2 כפות גרנד מרנייה, רום או ברנדי

 

הכנה:

  1. בסיר חממו חלב+שמנת+סוכר+ג'ינג'ר+קינמון+אגוז מוסקט ומלח
  2. טרפו חלמונים , הוסיפו מעט מהתערובת החמה ,ערבבו היטב והוסיפו הכל לתערובת החלב.
  3. בשלו על אש קטנה עד שמסמיך .
  4. סננו דרך מסננת דקה לתוך קערה המונחת באמבט קרח כדי שיצטנן מהר. העבירו למקרר לכמה שעות עד לילה.
  5. הוסיפו תמצית וניל,ליקר,ודלעת מבושלת.
  6. העבירו למכונת גלידה ביתית והכינו לפי הוראות היצרן.

 

קרדיט למתכון בבלוג – BROWNEYEDBAKER

גלידת דלעת


No comments so far.

כתיבת תגובה

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
השם שלךהשם שלך
אימיילאימייל
WEBSITEWEBSITE