מרכיבים:
1/2 1 כוס פרי חתוך ( אפרסק,נקטרינה,משמש,דובדבנים)

3/4 כוס סוכר

1 כוס חלב

1 כוס שמנת

1 כפית מיץ לימון

2-3 כפיות מיץ תפוזים

1/2 כפית תמצית שקדים

1/2 2 +- כוסות פרי מרוסק ( תות,אוכמניות,אפרסק…)

הכנה:
בבלנדר מערבבים הכל חוץ מהפרי המרוסק .

מעבירים למכונת גלידה ביתית ומכינים לפי הוראות היצרן.

רגע לפני שהגלידה מוכנה מערבבים לתוכה בעדינות את הפרי המרוסק .

ניתן להגיש כגלידה רכה או להעביר למקפיא עד שתתקשה לגמרי.

 

קרדיט למתכון המקורי – CAFE JHONSONIA

תמיד כשאנחנו מתרגמים ומנסים מתכון של מישהו אחר יש שלב של ניסוי וטעיה נפלא שבו אנחנו משחקים קצת בחומרים ובכמויות עד שמגיעים לאופציה האישית שלנו ,שהכי מתאימה לטעם שלנו.
אל תפחדו לשנות ולנסות !!

גלידת טוטי פרוטי


Comments are closed.