מתכון מעט שונה ומיוחד לגלידה צהבהבה וחמצמצה …

גלידת יוגורט וכורכום

מצרכים :

260 גרם סוכר

115 גרם גלוקוז

1/2 1 כפית כורכום

500 גרם יוגורט

מיץ מחצי לימון

 

הכנה:

  1. בסיר קטן חממו יחד סוכר וגלוקוז עם 375 מ"ל מים . הרתיחו על אש קטנה כחמש דקות עד שכל הסוכר נמס.
  2. צננו מעט את התערובת והוסיפו לה את הכורכום . שורש טרי של כורכום כדאי לגרר דק והוא יעניק צבע וטעם נהדרים , אך גם אבקה תהיה בסדר.
  3. צננו את הסירופ במקרר
  4. כשהסירופ קר לגמרי הוסיפו מיץ לימון וסננו לתוך היוגורט. ערבבו היטב.
  5. העבירו למכונת גלידה והמשיכו לפי הוראות היצרן

גלידת יוגורט וכורכום


Comments are closed.