משהו מעט שונה, מתקתק ומעקצץ. מתאים למי שמחפש קינוח לא שיגרתי או מנה לרענון באמצע ארוחה בימי הקיץ החמים.

מצרכים:

6 עגבניות בשלות ויפות. מקולפות וללא גרעינים.
מיץ מלימון אחד
1/3 כוס סירופ סוכר
6-8 עלי בזיליקום קצוצים דק
1/4 כוס מיץ עגבניות
מלח ופלפל לטעם
למי שרוצה חריף – מעט טבסקו.

מרסקים היטב במעבד מזון או בלנדר את כל המצרכים. מסננים אם רוצים לקבל סורבה "חלק "יותר.
מעבירים למכונת גלידה ומכינים לפי הוראות היצרן.

* סירופ סוכר מכינים מ 2 כוסות מים ו 1/2 2 כוסות סוכר. מבשלים יחד על אש קטנה עד שמסמיך מעט. מצננים. ניתן לשמור בקירור.

סורבה עגבניות ובזיליקום


No comments so far.

כתיבת תגובה

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
השם שלךהשם שלך
אימיילאימייל
WEBSITEWEBSITE