טלפון
08-9364540
סל הקניות
0
  • אין מוצרים בעגלה
הקלד ולחץ "Enter"

All posts in: מתכונים לגלידה

מרכיבים: 1/2 1 כוס פרי חתוך ( אפרסק,נקטרינה,משמש,דובדבנים) 3/4 כוס סוכר 1 כוס חלב 1 כוס שמנת 1 כפית מיץ לימון 2-3 כפיות מיץ תפוזים 1/2 כפית תמצית שקדים 1/2 2 +- כוסות פרי מרוסק ( תות,אוכמניות,אפרסק…) הכנה: בבלנדר מערבבים הכל חוץ מהפרי המרוסק . מעבירים למכונת גלידה ביתית ומכינים לפי הוראות היצרן. רגע לפני

Read More

לפעמים הכי פשוט זה גם הכי טעים ! פרי טרי ומתוק הופך למעדן קפוא לקינוח.   מצרכים : אננס קטן קלוף וחתוך 2 כפות מיץ לימון 1 כוס + 2 כפות סוכר מעט מנטה למי שאוהב לקישוט   הכנה : במעבד מזון או בלנדר לטחון טוב טוב את האננס עם מיץ לימון. להוסיף סוכר ולעבד

Read More

מצרכים : 2 כוסות מים 1/3 1 כוס סוכר 1/2 כוס לימונצ'לו 1 כוס מיץ לימון טרי 1/2 כוס מנטה קצוצה 2 כוסות אוכמניות לקישוט פרוסות לימון לקישוט   הכנה: בסיר שמים מים+סוכר+לימונצ'לו ומרתיחים עדשהסוכר נמס כולו. מסירים מהאש ומוסיפים מיץ לימון ומנטה. מצננים. מסננים את התערובת וזורקים את כל השאריות המוצקות. מעבירים למכונת גלידה

Read More

הכייף בבישול ביתי הוא שאפשר להתנסות כמעט בכל דבר שרוצים. ככה הגענו לחלום על המתכון לגלידה מאבוקדו . בכל זאת גלידה מכינים הרבה פעמים עם פירות ואבוקדו הוא פרי לא ? אז ניסינו, והעזנו, וטעמנו והיה לא רע ! נסו בעצמכם לפני שתשפטו , מקסימום תוכלו להביא מתנה לשכנים שאתם לא סובלים.. מה צריך ?

Read More

מצרכים:   3 קילוגרמים אבטיח – הכל כולל הכל. זאת אומרת שהמישקל מתייחס גם לקליפה וגם לתוכן !!   1/2 כוס סוכר או מעט פחות אם רוצים. תלוי כמה מתוק האבטיח וכמה מתוק הטעם שלכם..   2 כפות מיץ מלימון סחוט טרי   למבוגרים –  אפשר להוסיף 4 כפות של וודקה כאופציה לשידרוג.    

Read More

גלידת ריקוטה בטעמים שמזכירים את סיציליה, חופש וים תיכון . קרדיט על המתכון לדייויד לייבוביץ הנפלא. תרגום וטעויות ( אם יש ) – שלנו ! מרכיבים : 1 כוס ( 250 מ"ל) שמנת 1/2 כוס ( 100 גרם) סוכר מעט מלח 5 חלמונים גדולים 1/4 כוס ( 80 גרם) דבש 2 כוסות ( 500 מ"ל)

Read More

מרכיבים :   2 כוסות מיץ רימונים 3 כפות סוכר 3 כפות מיץ לימון 1/4 כוס וודקה   אופן ההכנה : על אש קטנה מחממים בסיר את המיץ והסוכר עד שהסוכר נמס מורידים מהאש ומוסיפים מיץ לימון וודקה מקררים ומעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן למי שאין מכונת גלידה – ניתן להעביר לתבנית שטוחה ולמקפיא.

Read More

גלידה מעניינת בטעמים שנעים ממתוק ועדין לחריף , הכל תלוי בכם ובוויסקי שתבחרו להוסיף. וויסקי הוא עולם מרתק בפני עצמו ומי שמוכן להשקיע בו זמן ,טעם ו..כסף יגלה המון טעמים שונים.   חומרים: 300 מ"ל שמנת מתוקה 60 מ"ל וויסקי 60 מ"ל דבש 4 חלמונים גדולים   הכנה : להקציף שמנת ולהוסיף לה את הוויסקי

Read More

מתכון מעט שונה ומיוחד לגלידה צהבהבה וחמצמצה … מצרכים : 260 גרם סוכר 115 גרם גלוקוז 1/2 1 כפית כורכום 500 גרם יוגורט מיץ מחצי לימון   הכנה: בסיר קטן חממו יחד סוכר וגלוקוז עם 375 מ"ל מים . הרתיחו על אש קטנה כחמש דקות עד שכל הסוכר נמס. צננו מעט את התערובת והוסיפו לה

Read More

מרכיבים: 1 1/2 כוסות חלב 3/4 כוס סוכר 1 1/2 כוסות פולי קפה מעט מלח 1 1/2 כוסות שמנת 5 חלמונים 1/4 כפית תמצית וניל 1/4 כפית קפה טחון הכנה: 1. לחמם חלב+סוכר+פולי קפה+מלח+ 1/2 כוס שמנת. לא להרתיח ! אחרי החימום להשאיר בטמפרטורת החדר לשעה. 2.  בקערה נקיה להכניס את השמנת שנותרה ומעליה מסננת

Read More

הקודם123455הבא
שינוי גודל גופנים
ניגודיות

התחבר

שכחת סיסמא?