טלפון
08-9364540
סל הקניות
0
  • אין מוצרים בעגלה
הקלד ולחץ "Enter"

All posts in: מתכונים לגלידה

מה צריך ? 3 בננות בשלות וטעימות מאוד, מקולפות. 1/3 כוס סוכר חום 2 כפיות אבקת סוכר 1 כף חמאה 1.5 כוסות חלב . אפשר לגוון ולהחליף בחלב עיזים או חלב צמחי. כפית תמצית וניל 1.5 כפיות מיץ לימון קמצוץ מלח מחממים תנור ל 200 מעלות, מערבבים פרוסות בננות עם הסוכר החום והחמאה עדיף בתבנית

Read More

הקיץ הישראלי שלנו שופע פירות מתוקים וטעימים. אז למה שלא נשלב אותם גם בגלידה ? אפרסק הוא בכלל עולה חדש שהגיע לישראל מסין ,שהגיע אלינו והתאזרח. כבר במשנה ובכתבי יד עתיקים אפשר למצוא איזכורים שלו. היום יש למעלה מ1000 !!! זנים שונים של אפרסקים – כולל הנקטרינה הידועה וגם אפרסק הפיתה ( !) , פיתוח

Read More

מצאנו את המתכון הזה וממש אהבנו אותו. בגינה שלנו יש המון רוזמרין ועכשיו גם יש מה להכין איתו ! במתכון משתמשים בענף אבל בכוונה לא ציינתי את גודלו. תלוי בכם ,כמה שתרצו. לרוזמרין יש טעם חזק מאוד ולא כולם אוהבים אותו, אז רק תיזהרו שלא ישתלט לגמרי על הטעם. וכמו בדברים אחריםבחיים  גם פה מעט

Read More

לימון טרי ונהדר אפשר להשיג בארץ שלנו כל השנה. גלידה בטעם מרענן וקרמי ! מצרכים: 500 מ"ל שמנת 250 מ"ל חלב 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי 2/3 כוס סוכר 4 חלמונים * בסיר קטן לחמם יחד שמנת,חלב,סוכר . מומלץ להוסיף בשלב הזה כמה רצועות של קליפת לימון או גרד של קליפת לימון. * לערבב

Read More

מרכיבים: 1 כוס שמנת מתוקה + 1 כוס של חלב יש להביא לרתיחה עדינה עם  מקל וניל חצוי לאורך (ובהמשך לגרד את פנים המקל ולזרוק את התרמיל), 7-10 גרגרי הל מעוכים קלות, אותה כמות  של גרגרי פלפל אנגלי. לאחר שהגיע לרתיחה – להשהות, אפילו כמה שעות, לצורך ספיגת הטעמים, ולהיפטר מהגרגרים. (אם חיכית כמה שעות

Read More

מתכון לגלידת קינמון חומרים (ל-4 מנות): 1/2 1 כפות דחוסות סוכר חום כהה 1/2 1 כוסות חלב 2 מקלות קינמון קטנים (או 1 גדול, שבור ל-2) 1/2 כוס סוכר 4 חלמונים 1 מכל שמנת לקצפת הכנה: 1. יוצקים את החלב לסיר קטן. מוסיפים את הסוכר החום ומקלות הקינמון ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומשהים כ-10 דקות.

Read More

מתכון לגלידת וניל בסיסית חומרים (ל-4 מנות): 1 כוסות חלב 1 תרמיל וניל 4 חלמונים 1/2 כוס סוכר 1 מכל שמנת לקצפת הכנה: 1. מרתיחים את החלב עם מקל הווניל. מכסים ומניחים ל-10 דקות. מוציאים את מקל הווניל, חוצים אותו לאורכו ומוציאים בחוד הסכין את הגרגרים השחורים. מעבירים אותם לסיר ומסלקים את התרמיל. 2. מחזירים

Read More

שוברים את המיתוס – גלידה זה כן בריא! טחינה מהווה בסיס להרבה מנות טבעוניות ותחליף הולם לשמנת בשל השומן הטבעי שמדמה מרקם קרמי. להלן מתכון שיכול להתאים גם למי שאין ברשותו מכונת גלידה ביתית. מצרכים: 2 וחצי כוסות חלב סויה רגיל או בטעם וניל 1 כוס סוכר תמצית וניל (אם בחרתם בחלב רגיל) קורט מלח

Read More

מכונת גלידה ביתית היא בדיוק הפתרון למבחר רחב ויצירתי של טעמים שלא רואים בגלידריות בדרך כלל, ​וגם אם כן, לרוב מדובר בחומרי טעם וריח ולא בדבר האמיתי. אז הנה מתכון יצירתי שמביא את כוכב המטבח האסיאתי גם לזירת הקינוחים. הצטיידו ב: שורש ג'ינגר 200 מ"ל חלב 200 מ"ל שמנת מתוקה 150 גר' סוכר 4 חלמונים

Read More

דרושה פה קצת עבודה מקדימה לפני שזורקים למכונת גלידה, אבל טעם מגניב וייחודי ומרקם עשיר ומלטף מובטחים לכם פה. 4 קלחי תירס מתוק, מקולפים, מופרדים מהגרגירים והגבעולים חצויים 2 כוסות חלב 2 כוסות שמנת מתוקה עשירה (38-42% שומן) 3/4 כוסות סוכר (מופרדות לחצי כוס ורבע כוס) 9 חלמונים מביצים גדולות בשלו את גרגירי התירס במחבת

Read More

הקודם12345הבא
שינוי גודל גופנים
ניגודיות

התחבר

שכחת סיסמא?